NAVŠTIVTE NÁS. RÁDI VÁS PŘIVÍTÁME V NAŠEM OBCHŮDKU

Boilies - KARIBIK - Pepř a Chilli 20 mm, 1 kg

Akce
Neohodnoceno
Značka: Krmiva Hulín
210 Kč –20 %
karibik 16 24mm z1[1]
210 Kč –20 % 168 Kč
Skladem

Vysoce atraktivní směs, z netradičně kombinovaných surovin, se Španělským pepřem a orientálním kořením.

Vynikající účinnost po celý rok!

Detailní informace

Detailní popis produktu

! PÁLIVÉ, KOŘENĚNÉ BOILIES S PEPŘEM A CHILLI !

 

  • Obsahuje:  19 druhů velmi kvalitních, středně šrotovaných surovin. Podstatou směsi je netradiční kombinace rybích mouček, ostře pálivých surovin a koření. Základní suroviny jsou tepelně opracované a mají tak mnohem intenzivnější přirozené aroma, lépe také uvolňují své přirozené aromatické látky a jsou proto velmi atraktivní pro ryby.

Jedná se především o bisquit mouku, expandovanou ochucenou rýži, pekárenské produkty, drcené těstoviny. Extrudovanou kukuřici, hrách a pohanku, pražená semena olejnin, kokos, syrovátku, sušené mléko, kvasnice, různé rybí moučky. Určující aromatickou složkou je směs orientálního koření, Španělského pepře a Chlli koření, které si sám sestavil a odzkoušel náš vynikající specialista na extrémní závody v lovu kaprů, Zdeněk Körner!

  • Charakteristika:  Jde o velmi netradiční, ostré, pálivé boilies, které má celoroční použití.  Boilies Karibik je velmi kvalitní a surovinově bohatý typ, navazující na naše výrobky kořeněné řady.  Je také vynikající na závody v lovu ryb – odzkoušeno s velkým úspěchem

S přídavkem vysoce stravitelných škrobových a cukernatých surovin, natrávených bílkovin, výběrových rybích mouček a hlavně směsi přírodních koření je tato kombinace pro ryby velmi atraktivní, a silně vnadící, což nám potvrzují naše vlastní zkušenosti a úspěchy u vody i na závodech. Boilies jsou pařené v páře, takže nedochází k výluhu lehce rozpustných surovin. Jako pojivová složka jsou použity vejce. 

V chladnější vodě ( do 12 °C ) vydrží i více jak 10 hodin, v teplejším období ( voda 18 - 20 °C ) vydrží 5 - 8 hod. dle průměru. Doba rozpustnosti záleží nejen na teplotě vody, ale hlavně aktivitě bílé ryby! Pozor, pokud je jich ve vodě moc, "ozobou" jakkoliv pevnou kuličku za třetinu času, což hodně rybářů nebere v potaz a přisuzují rychlou rozpustnost špatné kvalitě boilies! Kujičky mají zelenožlutou, přirozenou barvu po použitých surovinách s výraznou a velmi příjemnou kořeněnou vůní.
 
  •  

 

  • Možnosti použití:  Při testování nám boilies Karibik fungovalo velmi dobře jak na chladné vodě, tak i v letním období. Vynikající jsou menší průměry ( 12 a 16 mm ) na rychlé chytání při závodech! Perfektně na něj berou i velcí cejni! Boilies se použivají  jako chytací – nejlépe macerované a dipované, nebo jako vnadící. Doporučuji k boilies přikoupit některý z našich boosterů, které použijete pro jejich maceraci (namáčení), nebo jej obalit v některém z našich práškových dipů., nebo obalovacím těstěVýrazně tak zvýšíte rychlost vnadícího efektu a prodloužíte dobu rozpadu!
  • Skladování a spotřeba: Boilies je konzervované a částečně sušené. Pokud jej chcete ještě více suché, nechte jej v prodyšném obalu na vzdušném místě ( nejlepší je přepravka na ovoce). Takto se vám boilies vysuší úplně a vydrží bez úhony po mnoho měsíců. Pak ho ale uzavřete do papírových pytlů, aby nevyprchávalo. 

    Pokud jej ale necháte dlouhodobě uzavřené v neprodyšném PVC obalu, skladujte ho při teplotě do 12 °C  a spotřebujte max. do 10 měsíců od nákupu. Pro dlouhodobé skladování dejte boilies do mrazáku. Avšak 1-4 týdenní přepravu v PVC sáčcích na rýbářských výpravach boilies přežije bez problémů i v letních dnech. Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu a ještě uzavřené v PVC sáčku. Pokud jej však dobře dosušíte, vydrží i v sáčku velmi dlouho.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Boilies 15 - 30 mm
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: