Boilies - KARIBIK - Pepř a Chilli 20 mm, 1 kg
Související produkty
Detailní popis produktu
! PÁLIVÉ, KOŘENĚNÉ BOILIES S PEPŘEM A CHILLI !
- Obsahuje: 19 druhů velmi kvalitních, středně šrotovaných surovin. Podstatou směsi je netradiční kombinace rybích mouček, ostře pálivých surovin a koření. Základní suroviny jsou tepelně opracované a mají tak mnohem intenzivnější přirozené aroma, lépe také uvolňují své přirozené aromatické látky a jsou proto velmi atraktivní pro ryby.
Jedná se především o bisquit mouku, expandovanou ochucenou rýži, pekárenské produkty, drcené těstoviny. Extrudovanou kukuřici, hrách a pohanku, pražená semena olejnin, kokos, syrovátku, sušené mléko, kvasnice, různé rybí moučky. Určující aromatickou složkou je směs orientálního koření, Španělského pepře a Chlli koření, které si sám sestavil a odzkoušel náš vynikající specialista na extrémní závody v lovu kaprů, Zdeněk Körner!
- Charakteristika: Jde o velmi netradiční, ostré, pálivé boilies, které má celoroční použití. Boilies Karibik je velmi kvalitní a surovinově bohatý typ, navazující na naše výrobky kořeněné řady. Je také vynikající na závody v lovu ryb – odzkoušeno s velkým úspěchem!
S přídavkem vysoce stravitelných škrobových a cukernatých surovin, natrávených bílkovin, výběrových rybích mouček a hlavně směsi přírodních koření je tato kombinace pro ryby velmi atraktivní, a silně vnadící, což nám potvrzují naše vlastní zkušenosti a úspěchy u vody i na závodech. Boilies jsou pařené v páře, takže nedochází k výluhu lehce rozpustných surovin. Jako pojivová složka jsou použity vejce.
- Možnosti použití: Při testování nám boilies Karibik fungovalo velmi dobře jak na chladné vodě, tak i v letním období. Vynikající jsou menší průměry ( 12 a 16 mm ) na rychlé chytání při závodech! Perfektně na něj berou i velcí cejni! Boilies se použivají jako chytací – nejlépe macerované a dipované, nebo jako vnadící. Doporučuji k boilies přikoupit některý z našich boosterů, které použijete pro jejich maceraci (namáčení), nebo jej obalit v některém z našich práškových dipů., nebo obalovacím těstě. Výrazně tak zvýšíte rychlost vnadícího efektu a prodloužíte dobu rozpadu!
-
Skladování a spotřeba: Boilies je konzervované a částečně sušené. Pokud jej chcete ještě více suché, nechte jej v prodyšném obalu na vzdušném místě ( nejlepší je přepravka na ovoce). Takto se vám boilies vysuší úplně a vydrží bez úhony po mnoho měsíců. Pak ho ale uzavřete do papírových pytlů, aby nevyprchávalo.
Pokud jej ale necháte dlouhodobě uzavřené v neprodyšném PVC obalu, skladujte ho při teplotě do 12 °C a spotřebujte max. do 10 měsíců od nákupu. Pro dlouhodobé skladování dejte boilies do mrazáku. Avšak 1-4 týdenní přepravu v PVC sáčcích na rýbářských výpravach boilies přežije bez problémů i v letních dnech. Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu a ještě uzavřené v PVC sáčku. Pokud jej však dobře dosušíte, vydrží i v sáčku velmi dlouho.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Boilies |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.