NAVŠTIVTE NÁS. RÁDI VÁS PŘIVÍTÁME V NAŠEM OBCHŮDKU

Boilies v dipu - AMUR SPECIÁL - Přezrálé ovoce, 500 g

Neohodnoceno
Značka: Krmiva Hulín

Macerované boilies v tekutém dipu Amur speciál. Nová, zcela inovovaná receptura jednoho z našich nejdéle vyráběných boilies. Nyní s obsahem vodní řasy, speciálních rostlinných mouček, sladkých extraktů z ovoce, mléčných i rybích proteinů aj.

154 Kč
Boilies v dipu - AMUR SPECIÁL - Přezrálé ovoce, 500 g
Neohodnoceno
Značka: Krmiva Hulín
varianta: 16 mm
Dostupné
154 Kč
varianta: 20 mm
Dostupné
154 Kč
varianta: 24 mm
Dostupné
154 Kč

Jeden z našich nejdéle vyráběných boilies !

Nyní s novými surovinamí na základě nových poznatků o lovu Amurů.

  • Obsahuje:  Kukuřičná mouka, rýžová mouka, konopná mouka, oplatková mouka Bisquit, ptačí zob Bisquit, jablečná dřeň, sušené mléko, syrovátka, kvasnice, játrový protein, rybí protein LT 94, LT 92, mořská řasa Kelpa, sladkovodní řasa Spirulina, přírodní ovocné extrakty slazené cukrem, ovocné aroma, aj.
  • Charakteristika: Úspěch ve sportovním rybolovu je mnohdy i o hledání nových, neotřelých kombinací, které budou na ryby působit i na vodách prochytávaných spoustou jiných kvalitních návnad a nástrah. Boilies jsme sestavili na základě dlouholetých zkušeností z praxe sportovního i závodního rybolovu. Jde o kombinaci rostlinných a mléčných produktů + snadno rozpustných proteinů a ovocných extraktů. Velmi účinné a funkční boilies, jak pro chladné tak i teplé vody, především v hlavní lovné období.

Barva boilies je zelená se sladko - nakyslou ovocnou vůní přezrálého ovoce. Tato kombinace chutí a vůní je pro ryby velmi lákavá - odzkoušeno jak na závodech tak na svazových vodách.

  •  Možnosti použití: Boilies Amur speciál je vhodnou nástrahou pro kaprovité ryby po celou lovnou sezónu od teploty vody cca 10 - 12 °C. V chladnější vodě vydrží 12 i více hodin, v teplém období s teplotou vody nad 20 °C je odolnost boilies cca 4 - 6 hod. dle průměru. Zde to záleží nejen na teplotě vody, ale hlavně na aktivitě bílé ryby, která výrazně krátí jeho životnost.
  • Skladování a spotřeba: Boilies je konzervované a částečně sušené. Pokud jej chcete ještě více suché, nechte jej v prodyšném obalu na vzdušném místě ( nejlepší je přepravka na ovoce). Takto se vám boilies vysuší úplně a vydrží bez úhony po mnoho měsíců. Pak ho ale uzavřete do papírových pytlů, aby nevyprchávalo.

Pokud jej ale necháte dlouhodobě uzavřené v neprodyšném PVC obalu, skladujte ho při teplotě do 12 °C  a spotřebujte cca do 6 měsíců od nákupu. Pro dlouhodobé skladování dejte boilies do mrazáku. Avšak 1-4 týdenní přepravu v PVC sáčcích na rýbářských výpravach boilies přežije bez problémů i v letních dnech. Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu a ještě uzavřené v PVC sáčku.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení