NAVŠTIVTE NÁS. RÁDI VÁS PŘIVÍTÁME V NAŠEM OBCHŮDKU

Boilies v dipu - CALYPSO, 500 g

Neohodnoceno
Značka: Krmiva Hulín

Macerované boilies v tekutém dipu Calypso. S přírodním, červeným kořením a česnekem. Velmi kvalitní a účinné především v chladné vodě do 20 °C - včetně zimních měsíců !

158 Kč
Boilies v dipu - CALYPSO, 500 g
Neohodnoceno
Značka: Krmiva Hulín
varianta: 16 mm
Dostupné
158 Kč
varianta: 20 mm
Dostupné
158 Kč
varianta: 24 mm
Dostupné
158 Kč

! Naše nejprodávanější boilies macerované v tekutém dipu !

Vynikající na chladnou vodu - zesílený účinek !

 

  • Charakteristika:  Jde o naše boilies z řady Calypso, ve stejném složení, jen je intenzivně macerované v tekutém dipu Calypso, pocházející také z naší stejnojmenné výrobní řady. 

Oproti klasickému výrobku, je macerované boilies dostatečně nasyceno příslušným tekutým dipem, který se do něj již dokonale vsákl. Tento proces trvá pro optimální nadipování několik dní, takže s tímto produktem můžete ihned vyrazit k vodě, bez předchozího čekání na dokonalé namacerování.

 

  • Možnosti použití:  Dipované boilies Calypso se nám velmi dobře a účinně osvědčilo především na chladné vodě, hlavně od konce léta do pozdního jara, při teplotě vody 4 - 20 °C. Vynikající i na rychlé chytání při jarních a podzimních závodech! V letních vedrech, kdy teplota vody přesahuje 22 °C už tak účinné nebylo, to pak chytají dobře např. Masové, Játrové, Halibut  a Rybí boilies. 

Dipované boilies Calypso se použivají jako chytací, nebo také jako vnadící. Doporučuji nadipované boilies, při použití jako nástraha, obalit v některém z našich práškových dipůZvýšíte tak ještě rychlost vnadícího efektu a prodloužíte i dobu rozpadu.

Boilies v dipu nejde probodnout jehlou, musí se navrtat - dip vytáhne z jeho středu zbytky vody a boili je tudíž uprostřed velmi tvrdé. Pro čistější manipulaci doporučuji koupit velmi praktickou pomůcku, a to Dipovací kleštičky - nebudete mít ruce zalepené od dipu.

  • Skladování:  Dipované boilies Calypso je konzervováno potravinářskými konzervanty. Dlouhodobě ( měsíce ) jej uchovávejte v PVC obalu, zásadně v chladu do 12 °C, v šeru, bez kontaktu se slunečním zářením. Macerované boilies je určeno na rychlejší spotřebu a to max. do 2 měsíců, ideálně do měsíce. 

Pro dlouhodobé skladování ( déle než 2 měsíce ) doporučuji zamrazit v hermeticky uzavřeném PVC obalu. Mražené spotřebujte min. do 12 měsíců. Avšak 1-2 týdenní přepravu na rybářských výpravach, uzavřené v PVC sáčcích i v při letní teplotě, boilies přežije bez problémů! Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu uzavřené v PVC sáčku!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení