NAVŠTIVTE NÁS. RÁDI VÁS PŘIVÍTÁME V NAŠEM OBCHŮDKU

Boilies v dipu - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA s česnekem, 500 g

Neohodnoceno
Značka: Krmiva Hulín

Macerované boilies v tekutém dipu Frankfurtská klobása. Kombinace masových a rybích surovin, přírodního koření a česneku, jako u populární frankfurtské klobásové směsi. Celoroční použití, především pak jaro a podzim. Chytá skvěle!

147 Kč
Boilies v dipu - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA s česnekem, 500 g
Neohodnoceno
Značka: Krmiva Hulín
varianta: 16 mm
Dostupné
147 Kč
varianta: 20 mm
Dostupné
147 Kč
varianta: 24 mm
Dostupné
147 Kč

! Pikantní, kořeněná klobásová směs pro ryby z výběrových surovin !

 

  •  Charakteristika:  Jde o naše boilies z řady Frankfurtská klobása s česnekem ve stejném složení, jen je intenzivně macerované v tekutém dipu Frankfurtská klobása, pocházející také z naší stejnojmenné výrobní řady. 
    Oproti klasickému výrobku, je macerované boilies dostatečně nasyceno příslušným tekutým dipem, který se do něj již dokonale vsákl. Tento proces trvá pro optimální nadipování několik dní, takže s tímto produktem můžete ihned vyrazit k vodě, bez předchozího čekání na dokonalé namacerování.

Boilies v dipu Frankfurtská klobása je vhodnou nástrahou především pro kaprovité ryby, nepohrdne ale ani jeseter, či parma. Boilie má přirozenou, tmavě hnědo červenou barvu. V chladnější vodě vydrží 12 i více hodin, v teplém období cca 6 - 8 hod. dle průměru, záleží ale hodně na teplotě vody a hlavně aktivitě bílé ryby, která umí zkrátit životnost boilie na třetinu!  

  •  Možnosti použití: Dipované boiies Frankfurtská klobása je vhodné pro hlavní lovnou sezónu od časného jara do pozdního podzimu a to od teploty vody cca 8 °C.

Pro zvýšení vnadícího efektu a na prodloužení doby rozpadu dipovaného boilies, při jeho použití jako nástrahy, doporučuji jej obalit např. ve stejnojmenném Práškovém dipu Frankfurtská klobása. Doporučuji udělat více vrstev!

Boilies v dipu nejde probodnout jehlou, musí se navrtat - dip vytáhne z jeho středu zbytky vody a boili je tudíž uprostřed velmi tvrdé. Pro čistější manipulaci doporučuji koupit velmi praktickou pomůcku, a to Dipovací kleštičky - nebudete mít ruce zalepené od dipu.

  • Skladování: Dipované boilies Frankfurtská klobása je konzervováno potravinářskými konzervanty. Dlouhodobě ( cca 3 měsíce ) jej uchovávejte v PVC obalu, zásadně v chladu do 12 °C, v šeru, bez kontaktu se slunečním zářením. Macerované boilies je určeno na rychlejší spotřebu a to max. do 3 - 4 měsíců. 

Pro dlouhodobé skladování ( déle než 4 měsíce ) doporučuji zamrazit v hermeticky uzavřeném PVC obalu. Mražené spotřebujte min. do 12 měsíců. Avšak 1-2 týdenní přepravu na rybářských výpravach, uzavřené v PVC sáčcích i v při letní teplotě, boilies přežije bez problémů! Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu uzavřené v PVC sáčku!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení