NAVŠTIVTE NÁS. RÁDI VÁS PŘIVÍTÁME V NAŠEM OBCHŮDKU

Boilies v dipu - PIKANTNÍ JAHODA, 500 g

Neohodnoceno
Značka: Krmiva Hulín

Macerované boilies v tekutém dipu Pikantní jahoda. S přírodním kořením, pepřem a jahodovým extraktem. Celoročně velmi účinné, včetně zimních měsíců !

158 Kč
Boilies v dipu - PIKANTNÍ JAHODA, 500 g
Neohodnoceno
Značka: Krmiva Hulín
varianta: 16 mm
Dostupné
158 Kč
varianta: 20 mm
Dostupné
158 Kč
varianta: 24 mm
Dostupné
158 Kč

! Naše nejprodávanější boilies v unikátní chuťové kombinaci !

Vynikající pro chladnou i teplou vodu !

 

  • Charakteristika:  Jde o naše boilies z řady Pikantní jahoda, ve stejném složení, jen je intenzivně macerované v tekutém dipu Pikantní jahoda, pocházející také z naší stejnojmenné výrobní řady. 

Oproti klasickému výrobku, je macerované boilies dostatečně nasyceno příslušným tekutým dipem, který se do něj již dokonale vsákl. Tento proces trvá pro optimální nadipování několik dní, takže s tímto produktem můžete ihned vyrazit k vodě, bez předchozího čekání na dokonalé namacerování.

 

  • Možnosti použití:  Dipované boilies Pikantní jahoda se nám velmi dobře a účinně osvědčilo na teplé i chladné vodě. Vynikající i na rychlé chytání při jarních a podzimních závodech!

Dipované boilies Pikantní jahoda se použivají jako chytací nebo mírně jako vnadící. Pro vnadění je lepší k nim použít krmné boilies Kořeněné. Doporučuji nadipované boilies, při použití jako nástraha, obalit v  práškovém dipu Pikantní jahoda. Zvýšíte tak významně ještě rychlost vnadícího efektu a prodloužíte i dobu rozpadu.

Boilies v dipu nejde probodnout jehlou, musí se navrtat - dip vytáhne z jeho středu zbytky vody a boili je tudíž uprostřed velmi tvrdé. Pro čistější manipulaci doporučuji koupit velmi praktickou pomůcku, a to Dipovací kleštičky - nebudete mít ruce zalepené od dipu.

  • Skladování:  Dipované boilies Pikantní jahoda je konzervováno potravinářskými konzervanty. Dlouhodobě ( měsíce ) jej uchovávejte v PVC obalu, zásadně v chladu do 12 °C, v šeru, bez kontaktu se slunečním zářením. Macerované boilies je určeno na rychlejší spotřebu a to max. do 2 měsíců, ideálně do měsíce. 

Pro dlouhodobé skladování ( déle než 2 měsíce ) doporučuji zamrazit v hermeticky uzavřeném PVC obalu. Mražené spotřebujte min. do 12 měsíců. Avšak 1-2 týdenní přepravu na rybářských výpravach, uzavřené v PVC sáčcích i v při letní teplotě, boilies přežije bez problémů! Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu uzavřené v PVC sáčku!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení