NAVŠTIVTE NÁS. RÁDI VÁS PŘIVÍTÁME V NAŠEM OBCHŮDKU

Boilies v dipu - WHITE SCOPEX, 500 g

Neohodnoceno
Značka: Krmiva Hulín

Sladký, mléčný, bílý boilies s příchutí Scopex. S obsahem mléčných a snadno rozpustných, vysoce účinných rybích proteinů. Rybáři velmi oblíbená a vyhledávaná příchuť - budete možná překvapeni účinností i v době, kdy jiné nástrahy selhávají.

147 Kč
Boilies v dipu - WHITE SCOPEX, 500 g
Neohodnoceno
Značka: Krmiva Hulín
varianta: 16 mm
Dostupné
147 Kč
varianta: 20 mm
Dostupné
147 Kč
varianta: 24 mm
Dostupné
147 Kč

! Celosezónní boilies s vyladěným poměrem snadno stravitelných surovin !

 

  • Obsahuje:  25 % sušené mléko se sušenou syrovátkou - jako hlavní složka směsi. Dále pak Sardinkový protein 15 %, instantní rýžová mouka, extrudovaná sojová mouka, enzymaticky natrávený Krillový protein, LT 72 moučka, pivovarské kvasnice, rybí protein LT 94, Niger,  Amino komplex Carp, směs aroma - Scopex, aj.
  •  Charakteristika: Úspěch ve sportovním rybolovu je mnohdy i o hledání nových, neotřelých kombinací, které budou na ryby působit i na vodách prochytávaných spoustou jiných kvalitních návnad a nástrah. Boilies jsme sestavili na základě dlouholetých zkušeností z praxe sportovního i závodního rybolovu. Jde o mléčně sladký typ boilies s příchutí aroma Scopex na mléčném základě v kombinaci se snadno stravitelnými a ve studené vodě snadno rozpustnými rybími moučkami.

Barva boilies je bílá, má sladkou, mléčnou chuť s vůní přezrálé hrušky a ovoce - tzv. Scopex. Tato kombinace chutí a vůní je pro ryby velmi lákavá - odzkoušeno jak na závodech tak na svazovkách.

  •  Možnosti použití: Boilies White Scopex je vhodnou nástrahou pro kaprovité ryby po celou lovnou sezónu od teploty vody cca 10 °C. V chladnější vodě vydrží 12 i více hodin, v teplém období s teplotou vody nad 20 °C je odolnost boilies cca 4 - 6 hod. dle průměru. Zde to záleží nejen na teplotě vody, ale hlavně na aktivitě bílé ryby, která výrazně krátí jeho životnost.
     
  • Skladování: Dipované boilies White scopex je konzervováno potravinářskými konzervanty. Dlouhodobě ( cca 3 měsíce ) jej uchovávejte v PVC obalu, zásadně v chladu do 12 °C, v šeru, bez kontaktu se slunečním zářením. Macerované boilies je určeno na rychlejší spotřebu a to max. do 3 - 4 měsíců. 

    Pro dlouhodobé skladování ( déle než 4 měsíce ) doporučuji zamrazit v hermeticky uzavřeném PVC obalu. Mražené spotřebujte min. do 12 měsíců. Avšak 1-2 týdenní přepravu na rybářských výpravach, uzavřené v PVC sáčcích i v při letní teplotě, boilies přežije bez problémů! Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu uzavřené v PVC sáčku!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení