NAVŠTIVTE NÁS. RÁDI VÁS PŘIVÍTÁME V NAŠEM OBCHŮDKU

Booster CALYPSO 0,5 l

Tip
Neohodnoceno
Značka: Krmiva Hulín
130 Kč
Skladem

Výrazná kombinace červeného koření, česneku a dalších surovin.

Nerozpouští PVA sáčky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Obsahuje: Směs vysoce kvalitních a silných surovin - proteiny, enzymaticky upravené bílkoviny, instantní suroviny, výluh několika přírodních bylin, červeného koření, pravého česneku a speciálních přísad ověřených v rybolovné praxi!
  • Charakteristika:  Jde o bohatou směs silných a lehce rozpustných surovin, jak z průmyslu krmivářského, tak i potravinářského, které mají na ryby ověřený účinek, ať už jako krmná surovina, či atraktor. Nefiltrováno, veškeré suroviny jsou v dipu obsaženy v původní formě! Je to vynikající směs pro posílení a urychlení vnadícího efektu u boilies, pelet či granulí. Částečky surovin ve vodě vytvoří intenzivní, vonný zákal, který se rozprostře okolo nástrahy a je pozvolna pohybem vody unášen při dně do okolí. Směs má paprikově rudou barvu a silnou vůni po kořeněné rybě s masem. Barva i pach je pouze po použitých surovinách. Vše je přírodního charakteru!
  • Tip na použití: Vynikající jako pachový a chuťový posilovač našich pelet s dírkou řady CALYPSO. Ale dá se použít na jakékoliv pelety, granule, nebo boilies na rybím, či masovém základu. Prolejte výrobky v sáčku, či vědru boosterem a šetrně protřepejte, nechte je v macerátu ležet s občasným protřepáním, až do doby chytání, alespoň však 12 hodin. Mohou v něm být ale neomezeně dlouho, booster neobsahuje volnou vodu a nerozpouští je.
Před použitím důkladně protřepat!
  • Dávkování: Dáváme na 10 kg výrobku 0,5 – 1 litr boosteru, dle savosti a požadované intenzity namočení. Možno zasypat práškovým dipem na prodloužení účinku ve vodě.
  • Skladování a spotřeba: Skladovat nejlépe při teplotě do 15 °C, nebo alespoň v nevytápěné místnosti ( sklep, garáž, aj. ). Doporučuji spotřebovat do konce rybolovné sezóny. Nebo cca do 10 měsíců od zakoupení.

Pokud vám booster začne kvasit, nevyhazujte jej, ale co nejdřív spotřebujte např. do krmítkovky, methodů, atd. Pro kapra a většinu ryb jsou kvašené suroviny atraktivnější, než-li čerstvé.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: