NAVŠTIVTE NÁS. RÁDI VÁS PŘIVÍTÁME V NAŠEM OBCHŮDKU

MELASA pro ryby 1 l

Neohodnoceno
Značka: Krmiva Hulín
120 Kč
Skladem

Obsah cukru 52 %.. Neředěný produkt! Tekutá, hustá suspenze, hnědo-černé barvy.

V neředěném stavu nerozpouští PVA sáčky.

Celoroční, vynikající atraktor pro ryby při jakémkolik použití.

Detailní informace

Detailní popis produktu

! Vynikající a všestranná přísada do jakýchkoliv směsí !

! Nerozpouští PVA !

 

  • Charakter a složení: Jde o neředěný produkt vznikající při výrobě cukru z cukrové řepy. Směs je sirupovitá kapalina, tmavě hnědé až černé barvy s velmi výraznou, charakteristickou, sladkou vůní po karamelizovaném cukru. 1 litr má hmotnost 1,3 kg!  Konzervováno přirozeným způsobem – cukrem, obsah 52 % . V chladu a temnu vydrží min. 3 měsíce, ale i více!  Je to velmi mazlavá a lepkavá hmota! 
  • Možnosti použití: Tato středně hustá tekutina je ředitelná vodou, samostatně s olejem je těžko mísitelná, jednotlivé složky se po krátké době od sebe opět oddělí. Vynikající přísada do chytacích i vnadících těst a na výrobu boilies, především sladkého charakteru, ale výborná také do masových i rybích směsí! 

Melasa je i výborný a levný dip pro chladné období! V chladu je tekutina hustá a velmi dobře ulpívá na výrobku, přitom i ve velmi studené vodě se pomalu rozpouští a má perfektní vnadící efekt.

  • Ředit melasu lze nejen vodou, ale také zahřátím na cca 40-50 °C, čímž melasa výrazně ztekutí a dá se s ní lépe pracovat. Menší množství zahřívejte nejlépe ve vodní lázni o teplotě cca 60 °C.

Dávkování:   cca 5 - 10 % max.  =  50 - 100 ml / 1 kg  =  0,5 - 1 l / 10 kg

  • Skladování a doba spotřeby:  Melasu skladujte v temnu a v chladném prostředí, nejlépe do 15 °C. Menší množství dejte do ledničky. Takto vám vydrží min. 6 měsíců od nákupu u nás. V chladničce až 12 měsíců. Pokud by vám v teple začala kvasit ( lahev se nafukuje ) zahřejte ji na cca 10 minut na 80 °C a slejte do čistého obalu. Po vychladnutí ji opět uložte do chladu. Kvašení se zastaví a lze ji v chladu opět uchovávat cca 3 měsíce.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: