Boilies - RYBA a KRAB 20 mm, 1 kg
Jedinečná směs na českém trhu - a za super cenu!
Obsahuje až 40 % syrového rybího masa a surového rybího tuku!
Nedostižné po celé hlavní lovné období, hlavně v létě! Super výsledky !
JEDINÉ BOILIES NA ČESKÉM TRHU S OBSAHEM SYROVÉHO RYBÍHO MASA !
! A to za super cenu !
- Obsahuje: 15 druhů vnadících složek. Ve směsi je přitom cca 30 % syrového rybího masa a vnitřností z mořských i sladkovodních ryb! Dále pak 25 % rybích a masových mouček. Pojivem jsou klasická vejce, speciální potravinářská pojiva a mnoho druhů extrudovaných surovin - kukuřice, hrách, rýže, obiloviny, aj.
Dále rozpustný rybí protein, lososový protein, rybí vývar, pivovarské kvasnice, syrovátka, melasa, koření, atd.
- Charakteristika: Jde o silnou rybí, bílkovinnou boilies, na základě nejen rybích mouček, ale hlavně vysokého podílu přirozeného, neupraveného, syrového, rybího masa a tuku. Tato kombinace je jedinou na českém trhu.
Rybí moučky se průmyslově vyrábějí za vysokých teplot a tlaku, takže ztrácí spoustu svých původních vlastností. Zatímco neupravené rybí maso je nositelem všech svých přirozených, specifických, pachových látek, které jsou tou nejbližší a nejznámější informací o potravě pro všechny naše lovné ryby. Taková směs je mnohem přirozenější a atraktivnější pro ryby, než jakákoli klasická "suchá rybina" poskládaná jen z tradičních rybích mouček, ve kterých jsou mnohdy přísady, nemající s rybí moučkou nic společného.
Je tak vhodnou nástrahou pro kaprovité a jeseterovité ryby, nepohrdne ani sumec, parma, pstruh duhový, aj. Boilie má přirozenou, světle hnědo-zelenou barvu, a po namočení s typickou vůni vařené ryby. Obsahuje 44 % NL (bílkovin) a 14 % tuku. Ve vodě od povrchu postupně měkne, ale drží si stále svůj tvar. V chladnější vodě vydrží 10 i více hodin, v teplém období cca 5 - 6 hod. dle průměru, záleží ale hodně na teplotě vody a hlavně aktivitě bílé ryby, která umí zkrátit životnost boilie na třetinu!- Možnosti použití: Jde o boilie vhodné především pro teplé období roku, na rychlé chytání i vnadění a to od teploty vody cca 15 °C. Jsou velmi dobré při nižší aktivitě ryb, kdy berou jen sporadicky a menší sousta. Pro zvýšení vnadícího efektu a na prodloužení doby rozpadu boilies, při jeho použití jako nástrahy doporučuji jej obalit v našem Práškovém dipu Kreveta s herinkem. Doporučuji udělat více vrstev! Nebo ho prolít olejovým Boosterem Kořeněný losos, či Tekutou potravou Ryba - játra - krab.
-
Skladování a spotřeba: Boilies je konzervované a částečně sušené. Pokud jej chcete ještě více suché, nechte jej v prodyšném obalu na vzdušném místě ( nejlepší je přepravka na ovoce). Takto se vám boilies vysuší úplně a vydrží bez úhony po mnoho měsíců. Pak ho ale uzavřete do papírových pytlů, aby nevyprchávalo.
Pokud jej ale necháte dlouhodobě uzavřené v neprodyšném PVC obalu, skladujte ho při teplotě do 12 °C a spotřebujte max. do 10 měsíců od nákupu. Pro dlouhodobé skladování dejte boilies do mrazáku. Avšak 1-4 týdenní přepravu v PVC sáčcích na rýbářských výpravach boilies přežije bez problémů i v letních dnech. Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu a ještě uzavřené v PVC sáčku. Pokud jej však dobře dosušíte, vydrží i v sáčku velmi dlouho.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Krmiva pro rybolov |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.