NAVŠTIVTE NÁS. RÁDI VÁS PŘIVÍTÁME V NAŠEM OBCHŮDKU

Vnadící pelety - BLACK HALIBUT - Coppens, 6 mm 1 kg

Tip
Neohodnoceno
Značka: Coppens
100 Kč
Momentálně není skladem
Položka byla vyprodána…

Originál krmné Halibut pelety Coppens - Holandsko.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Oblíbené originální, extrudované Halibut pelety od firmy Coppens - Holandsko

 

  • Složení: Originální receptura nizozemského výrobce. Obsah základních živin 36 % NL (bílkovin), 14 % tuku, 1,5% vlákniny. Poměr aminokyselin je velmi blízký rybímu masu!
  • Charakteristika: Krmné pelety nemají středovou dírku! Jsou vyráběny extruzí (tepelné zpracování) a velmi dobře se potápí! Vyznačují se velmi jemnou strukturou surovinových částic a dokonalou směsí, což znamená, že v každé granulce je opravdu to, co výrobce garantuje! 
 
Ve vodě se tyto "halibutky" rozpadají pozvolna, od povrchu ke středu, dle velikosti:
 
Ø   6 mm - cca 2 hod.
Ø 10 mm - cca 3 hod.
Ø 16 mm - cca 5 hod.
Ø 20 mm - cca 8 hodin
 
Nezáleží však jen na průměru pelet, ale i na teplotě vody a hlavně na aktivitě bílé ryby, které dokážou "ozobat" peletu za polovinu uvedeného času! 
  • Tip na použití: Tyto pelety se dají použít nejen na vnadění, ale po rozdrcení i pro výrobu boilies! Jako vnadící se dají menší průměry zamíchat také do krmítkových směsí (Ø 3 a 4 mm ), či method mixů, nebo i pro přímé vnadění v PVA sáčcích, na volno z lodí, kobercové vnadění, raketou, atd.
Pelety je možno ještě více zatraktivnit zalitím lososovým olejem. Pelety jsou mimo to i vynikající surovinou pro výrobu boilies! Pro výrobu kvalitních halibut boilies, můžete dát do Vaší směsi 60 - 70 % nadrcené hmoty pelet, zbytek pak už jen pojivové přísady (sojová či pšeničná mouka, oplatková mouka, pšeničné klíčky, tekutá játra, pivovarské kvasnice, lososový olej, atd.).
  • Tip:  Do těchto pelet lze ručně, lehce vyvrtat dírku a udělat si z nich levně chytací pelety.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pelety
Hmotnost: 1 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: