NAVŠTIVTE NÁS. RÁDI VÁS PŘIVÍTÁME V NAŠEM OBCHŮDKU

Plovoucí boilies CALYPSO 45 g

Neohodnoceno
Značka: Krmiva Hulín
95 Kč

Zvolte variantu

Chytací plovoucí boilies s obsahem přírodních surovin naší nejprodávanější řady Calypso!

Nejen že nadnaší nástrahu, ale i aktivně chytá!

Detailní informace

Plovoucí boilies CALYPSO 45 g: 12 mm
Skladem
95 Kč
Plovoucí boilies CALYPSO 45 g: 16 mm
Momentálně není skladem
95 Kč

Detailní popis produktu

Plovka, která nejen nadnáší, ale sama i aktivně chytá !

  • Složení: Plovoucí suspenze, bohatá směs koření naší řady Calypso, rybí protein, mléčný a vaječný protein, aj.

 

  • Charakteristika:  Naše plovoucí boilies je vyrobené ze směsi napěňené přírodní suroviny a krmných přísad, které tvoří základ naši nejprodávanější řady Calypso. Není to jen napěněná, syntetická, plovoucí kulička s neonovou barvou. Jde o plovoucí boilies z krmných surovin, které lze použít nejen jako nadnášecí prvek pro klasickou nástrahu, ale také jako nástrahu samotnou!

Plovka ve vodě vylučuje přirozené, chuťové i pachové atraktory, na které ryby velmi dobře reagují! V tomto případě jde o výrazně aromatickou směs červeného koření, česneku, a proteinových složek z různých surovin. Ve vodě vydrží plavat non stop, ani po několika dnech se nepotopí!

 

  • Možnosti použití: Plovoucí boilies Calypso lze použít jako klasickou plovku pro nadnášení surovinového boilies, či pelet, ideálně v kombinaci s řadou Calypso - není ale podmínkou! Kombinace s jiným typem nástrahy může přinést nečekané úspěchy! Díky obsahu surovin, lze na něj ale také rovnou aktivně chytat. Především v době, kdy ryby berou potravu ze sloupce, nebo při hladině. Délkou návazce si nastavíte ideální místo ve vodním sloupci, kde se v daný okamžik ryby pohybují.

Dlouhodobě skladujte herneticky uzavřené, v chladném prostředí, nejlépe do cca 12 °C - obsahuje přírodní suroviny! Spotřebujte cca do 10 měsíců od nákupu. Vydrží i déle, ale každá přírodní látka časem samovolně degraduje a ztrácí svou vnadící intenzitu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: